Hoće li “The LEGO Movie 2” biti svemirski mjuzikl?

Tokom 2014. godine premijerno je prikazan film “The LEGO Movie”. Nakon par godina, očekuje nas nastavak ovog ostvarenja, “The LEGO Movie 2”, poznat i kao “The Lego Movie Sequel”. Kao režiser ovog ostvarenja prisutan je Majk Mičel, čovek koji je između ostalih, režirao i 3 D kompjuterski-animirani film “Trolls”.
Jedan od članova velikog tima koji je radio na originalnom filmu, tačnije animatorski ko-režiser i animatorski supervizor, Kris Mekej, otkrio je nešto zanimljivo u vezi nastavka. On je, naime, gostovao u Shanlian On Batman podkastu, pri čemu je govorio o razvoju nastavka iza scene i tom prilikom je rekao: “LEGO 2 će biti tako veliki mjuzikl i svemirski akcioni film. Potrebno je puno pisanja, puno toga da se razvija, ne samo razvoj scenarija, već i razvoj sa tekstopiscima pesama, tako da je veoma ambiciozno izbaciti takav film”.
Možda ovakva vest i nije tako neobična, jer je i originalni film imao fantastičnu muziku. Naslovna pesma “Everything is Awesome” svojevremeno je bila nominovana za Oskara.
U narednom periodu iščekujemo dalje novosti u vezi ovog nastavka, s obzirom da je njegova premijera najavljena za 08. februar 2019. godine.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: