Zvanično je! Bri Larson je Kapetan Marvel

Oskarovka Bri Larson izabrana je od strane šefova Marvel studija za ulogu koja je bila jedna od najtraženijih među glumicama u Holivudu. Ona će igrati Kerol Denvers, pilotkinju ratnog vazduhoplovstva koja je doživela nesreću pri kojoj je njen DNK poprimio karakteristike vanzemaljskog.

Kerol Denvers je ranije bila poznata kao Gospođa Marvel, ali je nakon 2012. godine, kada ju je ponovo osmislila Keli Su de Konik, dobila sadašnje ime. Scenario za film pisale su Nikol Perlman (“Guardians of the Galaxy”) i Meg LaFav (“Inside Out”).

Bri Larson imaćemo prilike da vidimo kao najnoviju superheroinu 2019. godine, kada ostvarenje “Captain Marvel” dolazi u bioskope. Biće to prva Marvel junakinja koja će nositi radnju filma. DC Comics već ima svoju heroinu – Čudesnu ženu (“Wander Woman”) koju tumači Gal Gado.

Bri Larson gledaćemo sledeće godine u filmu studija Warner Bros. “Kong: Skull Island”, čiji je trejler upravo objavljen na Comic Con-u u San Dijegu, a vest o novoj ulozi glumica je objavila na svom Twitter nalogu.

larson marvel

Ostavite komentar

%d bloggers like this: