Zvanični US trejler za animirani film “My Life as a Zucchini”

U prilici smo da pogledamo zvanični US trejler za animirani film “My Life as a Zucchini”, kojeg je režirao švajcarski režiser Klod Baras. Film je do sada prikazivan na više filmskih festivala širom sveta, a uskoro će biti prikazan 21. januara i na Filmskom festivalu Sandens.
Reč je o animiranom filmu urađenom u tzv. “stop motion” tehnici, koji je bio nominovan za ovogodišnji Zlatni globus za najbolji animirani film, a nalazi se i na listi filmova koji su u užem izboru za predstojeću dodelu Oskara za najbolji strani film.
Priča u ovom ostvarenju prati život devetogodišnjeg dečaka sa neobičnim nadimkom, “Zucchini”, što bi na srpskom mogli prevesti kao Tikvica, koji nakon gubitka majke postaje siroče. Nakon toga on će se sprijateljiti sa policajcem Rejmondom, koji će ga odvesti u sirotište, gde će se upoznati sa decom sličnog uzrasta, takođe bez roditeljskog staranja.

Prilagođavanje u novom društvu mu neće baš lako pasti, ali će se vremenom izboriti za svoje mesto i naučiti da ima poverenja u ljude, kao i da može pronaći pravu ljubav.
Premijera animiranog filma “My Life as a Zucchini” u SAD-u najavljena je za 24. februar 2017. godine.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: