Zoi Saldana u još jednoj strip adaptaciji

Iako nema mnogo veze tematski sa filmom “Guardians of the Galaxy”, niti Marvelovim Univerzumom, ima veze sa još jednom filmskom adaptacijom stripa. Zoi Saldana pridružila se ekipi filma “I Kill Giants”.

Film će režirati Anders Volter, dobitnik Oskara za kratki film “Helium”. Pisac originalne priče u stripu, Džo Keli, napisaće scenario i za ovaj film, dok će se kao producent pojaviti Kris Kolambus.

“I Kill Giants” je priča o Barbari Torson, devojci koja voli da igra “Dungeons & Dragons”. Međutim, sa čudovištima se ne bori samo u igrici već i u stvarnom životu. Zoi će u filmu igrati psihologa koji pomaže mladoj junakinji da se izbori sa tim čudovištima.

Za sada se ne zna početak prdukcije niti premijerni datum za ovaj film. Za Zoi su sada najvažniji nastavci filma “Avatar”, Džejmsa Kamerona, u kojima je angažovana. Najverovatnije će ovo ostvarenje (“I Kill Giants”) morati da sačeka završetak snimanja nastavaka najuspešnijeg filma svih vremena (“Avatar”). Zoi Saldana trebalo bi da zaigra i u nastavku još jednog hita, SF akcije, “Guardians of the Galaxy Vol. 2”. Pominje se i uvek isplativ “Star Trek”. Sa ovako pretrpanim rasporedom pitanje je da li će produkcija želeti da je čeka ili će angažovati neku drugu glumicu.

Ostaje da vidimo.

%d bloggers like this: