Želite da naučite od najboljih? Moći ćete da uzimate časove režije od Skorsezea!

U ovom, savremenom, dobu u kojem živimo i u kojem preovlađuje upotreba interneta, hteli ili ne prilagođavamo se inovacijama. Pozitivna strana svega toga jeste da nam se otvaraju nove mogućnosti među kojima je i učenje, što svakako podrazumeva učenje na daljinu, a što je još važnije i učenje od strane onih do kojih u realnom životu ne bi mogli doći.

Shodno tome, vezano za svet filma, svi oni koji vole režiju imaće priliku da o njoj uče od Martina Skorsezea, koji će početkom sledeće godine na sajtu  masterclass.com prenositi svoje znanje i iskustvo. Po ceni od 90 dolara moguće je pregledati više od dvadeset video lekcija, sa neograničenim pristupom i mogućim pred-upisom.

Ono što je važno reći još, jeste da će polaznici ovog kursa imati radnu knjigu sa lekcijama i osvrtom na njih, kao i dodatne materijale uz mogućnost da postavljaju video pitanja, na koje će  Martin Skorseze davati odgovore.

Na ovaj način Skorseze se pridružio još nekim poznatim ljudima iz sveta filma, koji na ovaj način prenose svoje znanje, kao što su Stiv Martin, Aron Sorkin, Kevin Spejsi, Dastin Hofman i drugi.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: