Zek Snajder se povlači sa projekta “Justice League” zbog porodične tragedije

Iako je prošlo tri meseca od kada je porodicu Snajder zadesila velika porodična tragedija, o tome se ništa nije znalo jer je stvar, razumljivo, držana u tajnosti.

Naime, kada je 20-godišnja ćerka poznatog reditelja, izvršila samoubistvo, u martu mesecu, Snajder, koji je reditelj filma “Justice League” i njegova supruga Debora Snajder, koja je producent na ovom projektu, uzeli su dve nedelje odsustva i snimanje je pauzirano.

U nadi da će mu naporan rad pomoći da ne misli mnogo o onome što se dogodilo, Snajder se vratio filmu i nastavio snimanje filma, glavne priče Warner Bros./DC Univerzuma.

Ipak, posle dva meseca rada, Zek Snajder ipak je odlučio da je najbolje da se neko vreme povuče iz svog posla i posveti se porodici, koja prolazi kroz veoma teške trenutke.

“U mojim mislima, pretpostavljao sam da će biti katarzična stvar vratiti se na posao i jednostavno se zakopati u radu, videti da li je to način da se izborim. Zahtevi u ovom poslu prilično su intenzivni. Sve je jako teško. Odlučio sam da se povučem iz filma i posvetim porodici, deci, kojoj sam zaista potreban. Svi prolaze kroz težak period. Ja prolazim kroz težak period”, rekao je reditelj.

Na njegovo mesto dolazi Džos Vidon, čovek koji je nedavno prešao iz Marvela u DC tim i premijera neće biti ugrožena.

Datum, 10. novembar 2017. godine i dalje stoji kao premijerni datum ovog ostvarenja.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: