Zašto još uvek nema trećeg dela filma “Kill Bill“ ?

Tokom leta smo vas obavestili da Kventin Tarantino ipak razmišlja o još jednom nastavku filma „Kill Bill“, iako se činilo nakon objavljivanja prvog nastavka, „Kill Bill Vol. 2“, da se to neće desiti. Tada ste mogli pročitati da on i Uma Turman povremeno razmenjuju ideje i da i kod glumice postoji interesovanje i želja da se snimi još jedan nastavak. Sigurno se pitate, zašto još uvek nema nikakvih konkretnijih vesti o ovom projektu i zašto se uopšte nije već realizovao, jer je prošlo dosta godina od prethodna dva filma. Odgovor je jednim delom otkrio Tarantino u intervjuu sa Benom Mankivicem u emisiji “What the Flick?“, u kome je bilo reči većinom o predstojećem filmu „The Hateful Eight“. Čini se da je Mlada (“The Bride“) preživela puno toga i da joj je bio potreban odmor, kako na filmskom platnu, tako i Umi Turman u realnom životu. Naime, glumica je želela da se posveti svojoj ćerki, a kako Tarantino kaže, on je hteo da se i radnja filma uskladi sa realnim vremenom.

Šta se to sprema nakon niza godina, kakav dalji tok događaja možemo očekivati i koji karakter bi mogao da se stavi u fokus pored Mlade, još uvek nije jasno. Evo šta je Tarantino rekao: “Definitivno postoji mogućnost…Prekinuću na kratko da govorim o verovatnoći. Ali može biti. Zbog jednog razloga posebno… Uma i ja bi se odlično proveli radeći ponovo zajedno. Izložio sam karakter Beatriks Kido mnogo čemu i želeo sam da [Kido] ima ovoliko vremena za mir. Želeo sam da ima neko vreme da provede sa svojom ćerkom i da ne mora da bude u tipskoj mašini“.
Kako bilo, vreme prolazi, a očigledno da se na ovaj način obožavateljima Tarantinovog rada i njegovih filmova, samo malo intrigira mašta, što i nije tako loše. Do nekih konkretnijih vesti o ovom projektu, možete i sami pogledati pomenuti Tarantinov intervju.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: