Zakopali ratne sekire?

Nakon brojnih prozivki, omalovažavanja i otrovnih strelica koje je slao prema mlađem kolegi koji ga je zamenio, Čarli Šin je, ovih dana, odlučio da okrene drugi list.

Svima je poznata netrpeljivost koju je Šin imao prema Aštonu Kučeru, koji ga je zamenio u seriji “Two and a Half Men”, nakon što je Čarli dobio otkaz.

Kučer je dugo vremena pokušavao da ignoriše Šinove zlonamerne poruke preko društvenih mreža, ali kad je video da one ne prstaju, odlučio je da uzvrati.

Netrpeljivost između dvojice glumaca, koja je trajala godinama, ovih dana okončana je i to pružanjem ruke pomirenja onog koji je sve i započeo.

“Bio sam veoma loš prema njemu jer sam prevideo realnost i teškoću preuzimanja serije. A to sam i ja radio. Preuzeo sam seriju ‘Spin City’ kada se Majkl Dej Foks razboleo, ali niko nikad ne uporedi te dve situacije. Trebalo je da budem drugačiji. Njemu je pripao težak zadatak, a ja sam bio zaokupljen svojim egom više nego što sam bio svestan njegove sopstvene bitke i zbog toga mi je žao”, rekao je Čarli Šin prisećajući se proteklih godina i celokupne situacije između njega i Aštona Kučera.

Sada je situacija malo bolja između njih dvojice.

“Sreo sam ga na utakmici Dodžersa, prošlog novembra i naterao sam ga da se rukujemo. Rekao sam mu ‘Daj mi tu šoljicu kafe, mladiću, i pruži mi ruku’. Bilo je neprijatno, ali sam ja ispravio situaciju jer sam se loše osećao zbog njega. Pomislio je da ću ga udariti desnicom, ali ja sam samo želeo da ga zagrlim”.

Lepe vesti za početak 2017. godine.

Možda ipak ima nade i za one nepopravljive.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: