Warner Bros. priprema “Harley Quinn Vs. The Joker”?

Džared Leto je, izgleda, ipak dočekao pravdu za svoj lik, nepravedno izostavljen (što se minutaže tiče) iz filma “Suicide Squad”, najavom novog projekta koji je u pripremi u studiju Warner Bros, “Harley Quinn Vs. The Joker”.

Ovo, doduše, nije zvanično potvrđena vest, ali dobro upoznati izvori tvrde da je spinof filma “Suicide Suad” odobren i da je produkcija zakazana.

On se čak neće kositi ni sa nastavkom “Suicide Squad” filma koji ide po planu, i biće smešten u istom DC Univerzumu gde i ostali likovi iz malo pre pomenute priče.

Dobro je poznato da su brojni filmofili bili razočarani kratkim pojavljivanjem Džokera na velikom ekranu, a s obzirom na priče kako se Džared Leto pripremao za tumačenje ovog lika i da je sve vreme, tokom snimanja, pa čak i u pauzama snimanja, ostao u liku Džokera, ako ništa drugo, vredna je svake pohvale i svedoči velikoj posvećenosti ovog glumca.

Leto je bio razočaran izbacivanjem mnogih scena iz finalne kopije i bio je vrlo blizu odluci da se više nikada ne vraća ovoj ulozi.

Izgleda da je, u međuvremenu, postignuto obostrano zadovoljavajuće rešenje i da je s ovim filmom u najavi ispravljena nepravda naneta oskarovcu.

Ostaje samo da vidimo da li će se film zaista snimiti ili su ovo, više, lepe želje ljudi iz Holivuda, a ne pravi planovi studija Warner Bros.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: