Vil Smit i Tom Henks zajedno u trileru?

Dugo vremena se govori o projektu “Triple Frontier”, još od 2009. godine, kada je Ketrin Bigelou spominjana kao rediteljka, a Mark Boul kao scenarista. Međutim, taj projekat je ostao u razvojnoj fazi svo ovo vreme iz nepoznatih razloga. Sada se stvari polako menjaju i ima izgleda da se pokrenu sa mrtve tačke. Priča se da su Tom Henks i Vil Smit zainteresovani za uloge u ovom akcionom trileru zasnovanom na priči iz realnog života. Angažovan je i potencijalni reditelj. Biće to Dž.C. Čandor., a svojim mestima vratili bi se i rediteljka i scenarista.

Priča govori o graničnoj zoni između Paragvaja, Argentine i Brazila, jednom od najopasnijih delova sveta zbog jakog prisustva organizovanog kriminala. U početku je nosio ime “Sleeping Dogs”, ali je vremenom promenjeno u “Triple Frontier”. Iako su veoma zauzeti, Vil Smit i Tom Henks u ovom ostvarenju vide potencijalni hit. Smit je trenutno u Kanadi gde snima “Suicide Squad”, a posle njega odmah ga čeka početak produkcije trećeg nastavka akcionog ostvarenja “Bad Boys”. Sa druge strane i Henks ima prilično zauzet raspored. Uskoro ga očekuje početak snimanja filma Klinta Istvuda, zasnovanog na romanu kapetana Salenbergera: “Highest Duty: My Search For What Really Matters”, priči o spašavanju putnika avio linije U.S.Airways-a i sletanju u reku Hadson. Odmah zatim kreće na snimanje trilera “The Circle”, sa Emom Votson.

Nadamo se da se u međuvremenu nešto neće desiti što će projekat ponovo zaustaviti na neodređeno vreme. Bila bi prava šteta, pogotovo sada kada je za njega zainteresovana dobra ekipa.

%d bloggers like this: