Uzbudljiva atmosfera na VIP premijeri filma “ODMETNIK-1 – STAR WARS PRIČA”

Izvor: Taramount


Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da je sinoć održana VIP premijera filma “ODMETNIK-1 – STAR WARS PRIČA” (ROGUE ONE: A STAR WARS STORY) u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center.

Atmosfera među nestrpljivim fanovima je bila veoma uzbudljiva, jer su svi jedva čekali da pogledaju premijerno avanturu o kojoj će se zasigurno još dugo pričati.

Foto: Taramount

Foto: Taramount

ODMETNIK-1 – STAR WARS PRIČA biće prikazan publici večeras u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, Fontana, Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar Novi Sad, CineStar Pančevo, CineStar Zrenjanin, Vilin Grad (Niš), Kupina Film (Niš), Kvart (Kraljevo), Eurocinema (Subotica), Art (Užice), LM (Šabac), Dom Kulture Pirot, Cineplexx MNE Delta City (Podgorica) i Cadmus Cineplex (Budva).

Od 15. decembra, ovu filmsku poslasticu možete pogledati na redovnim repertoarima svih bioskopa.

Foto: Taramount

Foto: Taramount

O FILMU: Iz Lucasfilma stiže potpuno nova avantura epskih razmera ODMETNIK-1, prvi od STAR WARS samostalnih filmova. U vreme konflikta, grupa neočekivanih junaka ujediniće se u misiji da ukrade planove za Zvezdu smrti, najstrašnije oružje za uništenje koje poseduje Imperija. Ovaj ključni trenutak u Star Wars istoriji okupiće obične ljude koji su odabrali da rade izuzetne stvari i na taj način će postati deo nečeg što je veće od njih samih.

Lucasfilm predstavlja „Odmetnik-1 – Star Wars priča“, prvi u seriji Star Wars samostalnih filmova smeštenih u svet koji fanovi poznaju i vole, ali koji predstavlja nove likove i priče.

Kad se predsednica Lucasfilma i Star Wars producentkinja, Ketlin Kenedi sastala s Džordžom Lukasom koji joj je izložio svoje planove da nastavi Star Wars sagu i snimi Epizode VII, VIII i IX, takođe joj je izneo još jednu ambiciju: „Džordž je odlučio da snima još filmova o sagi, ali je osetio da postoji prilika da se ispriča još priča unutar tog sveta,“ objašnjava Kenedijeva, „i da se stvore filmovi koji nisu povezani s pričom o Luku Skajvokeru.“

I tako je rođena ideja da se naprave filmovi koji će upotpuniti nove filmove o sagi, ali će omogućiti Kenedijevoj i ekipi Lucasfilma da istraže svet i eksperimentišu s drugačijim stilovima i drugačijim načinima pripovedanja.

 

 

Ostavite komentar

%d bloggers like this: