Uskoro u bioskopima u SAD-u “Boruto: Naruto The Movie“

Ovog oktobra “Boruto: Naruto The Movie“ imaće premijeru u preko 80 većih gradova u SAD-u uključujući Njujork, Hjuston, Dalas, Los Anđeles, San Diego, San Francisko, Sietl i drugi. Ovo je omogućilo partnerstvo između kompanije „VIZ Media“, jedne od najvećih izdavača, distributera i izdavača licenci za manga i anime u Severnoj Americi, i kompanije „Eleven Arts“, koja je filmski distributer sa sedištem u Los Anđelesu, kako navodi sajt Animation World Network.

Ovo je nova anime avantura ispunjena akcijom, koja prikazuje buntovnog sina legendarnog nindže Naruta, koji želi da postane još veći nindža. Izvršni producent filma je Masaši Kišimoto, poznati kreator najbolje prodavane manga serije na kojoj su bazirani filmski karakteri, a koju je objavila takođe kompanija „VIZ Media“. Kišimoto je takođe uradio i scenario za ovaj film, kao i dizajn njegovih junaka, dok je režiser Hirojuki Jamašita. Prisutna je i saradnja pri radu na scenariju od strane Ukju Kodačija, a tu su i glavni dizajner karaktera i glavni direktor animacije, Tetsuja Nišio i Hirofumi Suzuki.

„Boruto: Naruto the Movie“ će biti predstavljen sa originalnim japanskim dijalogom uz engleski titl , pri čemu će premijerno prikazivanje u SAD-u početi od 10. oktobra ove godine.

%d bloggers like this: