Umetnički dojam i novi trejler za animirani film “Kubo and the Two Strings”

U više navrata do sada smo vas izveštavali o animiranom ostvarenju “Kubo and the Two Strings”, koje nam stiže ove godine od strane kompanije Laika. Sada smo u prilici da vam prikažemo još jedan trejler u nizu koji je objavila kompanija Focus Features, a koji nam daje novi pogled na predstojeći film.

Uz bogatu glumačku postavku, koja je pozajmila svoje glasove junacima ovog filma, a koja uključuje Metjua Mekonahija, Šarliz Teron, Runi Maru, Džordža Takeija i Ralfa Fajnsa i uz mističnu avanturu, očekuje nas neobična priča smeštena u Japanu. Nerešena misterija, drevni samuraj, magični instrument i borba dečaka Kuboa da spase svoju porodicu, rekli bismo, dovoljno stvari da vas ovo animirano ostvarenje zainteresuje.

Kubo, ne samo da otkriva tajnu vezanu za svoje roditelje, već i činjenicu da poseduje magiju, koju mora naučiti da kontroliše. Uz poruku : “Najmoćnija sila je ona koja se nalazi u vama”, pogledajte trejler koji najavljuje još jedan film u kome umetnost dominira. Način na koji su prikazani ledeni predeli, borbe mačevima, neverovatna čudovišta i još mnogo vizuelnih efekata, urađenih stop-moušn tehnologijom, ostaviće vas bez reči.

Još jednom, da potsetimo, premijera filma “Kubo and the Two Strings” najavljena je za 19. avgust 2016. godine.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: