Trejler za odlični dokumentarac “Jim & Andy: The Great Beyond”

Jedna od najozbiljnijih uloga koje je Džim Keri ikada imao svakako je uloga Endija Kaufmana u filmu “Man on The Moon”. Po sopstvenom priznanju, Kaufman ga je oduvek fascinirao i saznanje da će ga igrati toliko ga je oduševilo da je odlučio da se potpunio posveti ulozi tako što će ući u lik Kaufmana i ostati u njemu tokom i van snimanja.
Ovaj potez u početku je oduševljavao, ali je kasnije iritirao mnoge na setu, kao i šefove studija koji nisu ni želeli da objave materijal sa snimanja godinama kasnije.
Za ovu ulogu Keri je dobio i Zlatni globus, a najzaslužnija za materijal koji sada imamo prilike da gledamo u ovom dokumentarcu je bivša devojka Endija Kaufmana, Lin Margilis, koja je snimala dešavanja na snimanju, ali i van njega.
Netflix nam donosi dokumentarac Krisa Smita, “Jim & Andy: The Great Beyond”, 18 godina nakon premijernog prikazivanja filma.
Svoju premijeru film “Jim & Andy: The Great Beyond” imao je na Filmskim festivalima u Veneciji i Torontu, a gledaoci će imati prilike da ga vide na Netflix-u 17. novembra.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: