Transformersi planirani do 2025.

Dvogodišnji i trogodišnji planovi sada polako prerastaju u petogodišnje, desetogodišnje, pa i dalje planove. Već smo vam predstavili raspored Marvel-ovih filmova do 2019. godine. Studio Paramount otišao je korak dalje i najavio da planira produžetak franšize “Transformers” do 2025. U isto vreme dolazi i informacija da je Marvel objavio nameru da svoj Univerzum proširi do 2028. godine. Dugačak je to period, stvari se mogu menjati, ali, za sada, namere su čvrste, ma koliko nama mogle ličiti na neko nadmetanje velikih filmskih kompanija.

 Foto: Hasbro/Paramount Pictures

Foto: Hasbro/Paramount Pictures

Stiven Dejvis, potpredsednik kompanije Hasbro, vlasnika “Transformers” franšize, na nedavnoj pres konferenciji izjavio je: “Videćete novi ‘Transformers’ film koji dolazi iz saradnje kompanija Hasbro, Paramount i reditelja Majkla Beja, uključujući i naše druge partnere. U stvari, upravo smo završili, nešto što su neki od vas možda i pročitali, neverovatno iskustvo. Odlučili smo da želimo da osmislimo sledećih 10 godina ‘Transformers’ franšize”.

Kao šef kreativnog tima za pisanje novih “Transformers” filmova angažovan je vrhunski scenarista, Oskarovac, Akiva Goldman (“A Beautiful Mind”). On će, zajedno sa deetoricom kolega, osmišljavati “Transformers” Univerzum za narednu dekadu, a Hasbro i Paramount očekuju da se vrednost franšize, koja do danas iznosi 3,7 milijardi dolara, još više poveća.

 Foto: Hasbro/Paramount Pictures

Foto: Hasbro/Paramount Pictures

Najnoviji, “Transformers 5”, očekuje se u bioskopima 2017. godine.

%d bloggers like this: