Toni Stark se pojavljuje u filmu “Doctor Strange”?

Posle objavljenog trejlera i tizera za predstojeći film “Doctor Strange”, sa Benediktom Kamberbačom u glavnoj ulozi, pojavila se jedna neobična vest koja za sada nije potvrđena zvanično. Postoji mogućnost da se u ovom filmu na kratko pojavi Robert Dauni Junior kao Toni Stark (Ajronmen). Mogućnost za to je pronikla iz jednog posta na društvenoj mreži Twitter, koji je objavio korisnik po imenu The Angry Ginger.

stark strange

Da li je to istina, ostaje da vidimo prema sledećim zvaničnim objavama, ali nas ne bi začudilo da bude tako. Robert Dauni Junior od 2008. godine tumači lik Ajronmena, odnosno Tonija Starka i  pojavljivao se u više filmova u ulozi ovog superheroja. Kao takvog ćemo moći da ga gledamo i u još tri predstojeća ostvarenja, a to su “Spider-Man: Homecoming”(2017.), “Avengers: Infinity War”(2018.) i nastavak poslednjeg pomenutog filma, koji za sada nema zvaničan naziv, a koji je planiran za 2019. godinu.

Da podsetimo, “Doctor Strange” je film koji priča priču o neurohirurgu, doktoru Stivenu Strejndžu (Benedikt Kamberbač), koji posle užasne saobraćajne nesreće otkriva skriveni svet magije i alternativnih dimenzija. Osim njega u ostvarenju se pojavljuju Čivetel Eđiofor kao Baron Mordo, Tilda Svinton kao Drevna i Benedikt Vong kao verni sluga doktora Strejndža, dok ćemo u ostalim ulogama videti i Rejčel MekAdams, Majkla Stulbarga, Skota Adkinsa, Ejmi Lendeker i Madsa Mikelsena.

Premijera filma “Doctor Strange” se očekuje 04. novembra 2016. godine.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: