Tom Hardi stao iza projekta “100 Bullets”

U tihom ratu koji se vodi između Marvel-a i DC Comics-a sve više je učesnika. Kompanija Warner Bros. trudi se da dovede što više DC Comics heroja na veliko platno, ali oni nisu jedino vlasništvo DC Entertainment-a koji dolaze u bioskope. Ćerka firma, New Line Cinema, priprema još nekoliko stripova iz izdavačke kuće Vertigo za video formu. Imali ste prilike da pročitate informaciju da Džozef Gordon Levit priprema film “Sandman”, a sada imamo vest da još jedan poznati glumac priprema ništa manje interesantnu adaptaciju stripa.

Tom Hardi zainteresovan je, za sada kao producent, za ekranizaciju stripa “100 Bullets”, a kako saznaje Holliwood Reporter, vrlo je moguće da će imati i glavnu ulogu u ostvarenju. Iako se još uvek ne zna zaplet filma, dobro obavešteni izvori navode da će film biti veran radnji iz stripa. Ako je tako, onda praktično i znamo zaplet filma. Čovek poznat po imenu Agent Grejvs donosi odabranim osobama koferčić koji sadrži pištolj i 100 metkova, koji ne mogu da se identifikuju u balističkoj istrazi. Na ljudima koji dobiju ovo koferče je da li će izvršiti svoju osvetu ili ne. Grejvs je, inače, vođa organizacije poznate kao The Minutemen.

Produkcijska kompanija Hardy Son & Baker, koja će raditi na filmu, u suvlasništvu je Toma Hardija i njegovog kolege Dina Bejkera. Scenario za film pisaće Kris Boreli (“The Vatican Tapes”).

Još uvek se ne zna premijerni datum za film “100 Bullets” iza kojeg stoji New Line Cinema.

Hardija ćemo, posle letnjeg hita “Mad Max: Fury Road” imati prilike a gledamo uskoro u ostvarenju “Legend” u kojima igra Krej blizance, poznate londonske mafijaše, a zatim sledi još jedan veliki projekat, ostvarenje “The Revenant” sa Leonardom Dikaprijom, u kojem igra Džona Ficdžeralda.

%d bloggers like this: