Tim Blejk Nelson se pridružio postavci za film “Colossal“

Deadline je objavio ekskluzivnu vest, da je Tim Blejk Nelson (“O Brother, Where Art Thou?”, “Syriana”, “Lincoln”, “Fantastic Four”) postao član gumačke ekipe za naučno-fantastični triler „Colossal“. Režiju i scenario za ovaj film uradio je Načo Vigalondo, a do sada je bilo poznato da će glavnu žensku ulogu igrati En Hatavej. Uz nju, u filmu bi trebalo da se pojavi i mladi američki glumac Ostin Stovel.

En Hatavej igra ženu koja se vraća u svoj rodni grad, nakon gubitka posla i dečka i otkriva da je, na nekakav čudan način, povezana sa džinovskim čudovištem koje se materijalizovalo nad Tokijom i pustoši ga. Nelson će igrati Garta, lika koji ima problema sa drogom i baš i ne zna da se sakrije. Početak produkcije filma „Colossal“ očekuje se 18. oktobra u Vankuveru.
Tima Blejka Nelsona smo imali prilike da gledamo nedavno u filmu “Fantastic Four” sa američkim superherojima, zasnovanim na Marvel Comics timu junaka pod istim imenom.

Inače, ovaj glumac se bavi i pisanjem i režijom. Shodno tome, 05. novembra očekuje se premijera pilot drame “Zelda” na Amazon-u, za koju je on radio režiju.

%d bloggers like this: