Taramount film – najave za april i maj

Izvor: Taramount

 

Dragi prijatelji,

U narednom periodu, Taramount film na velika platna naših bioskopa donosi sledeće naslove:

ŠEFICA (THE BOSS)

U bioskopima od 7. aprila 2016.

Režija: Ben Falcone

Uloge: Melissa McCarthy, Kristen Bell, Peter Dinklage i Kathy Bates

Scenario: Melissa McCarthy, Ben Falcone, Steve Mallory

Žanr: komedija

Studio: Universal

sefica

 

Sadržaj: Nominovana za Oskara, Melisa Mekarti („Deveruše“, „Žestoke devojke“) u filmu „Šefica“ igra glavnu ulogu industrijskog mogula koju šalju u zatvor kad je uhvate zbog insajderskog trgovanja. Kad se ponovo pojavi na sceni i pokuša da se predstavi kao najnovija američka „slatkica“, neće svi koje je zavrnula moći tako lako da joj oproste i zaborave.

Melisi Mekarti se pridružuju zvezde Kristen Bel, Piter Dinklidž i Keti Bejts. U režiji Bena Falkona, ova komedija je zasnovana na originalnom liku koji je stvorila Melisa Mekarti, a po scenariju koji je ona napisala zajedno sa Falkonom i Stivom Malorijem.

 

KNJIGA O DŽUNGLI (THE JUNGLE BOOK)

Premijerno 13. aprila u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center

U bioskopima od 14. aprila 2016.

Režija: Jon Favreau

Uloge: Bill Murray, Ben Kingsley, Idris Elba, Lupita Nyong’o, Scarlett Johansson, Giancarlo Esposito, Neel Sethi, Christopher Walken i Jon Favreau

Žanr: igrana akciona avantura

Scenario: Justin Marks

Studio: Disney

knjiga u dzungli

 

Sadržaj: U režiji Džona Favroa („Kuvar“, „Iron Man“), zasnovana na vanvremenskoj priči Radjarda Kiplinga i inspirisana Diznijevim dobro poznatim animiranim filmom, „Knjiga o džungli“ je potpuno nova igrana epska avantura o Mogliju (nova nada Nil Seti), dečaku koji je odrastao sa čoporom vukova. Ali Mogli će otkriti da više nije dobrodošao u džungli, kad mu strašni tigar Šir Kan (glas Idrisa Elbe), koji nosi ožiljke od ljudi, obeća da će eliminisati svakog ko mu predstavlja pretnju. Nateran da napusti jedini dom koji je do tad poznavao, Mogli će se upustiti u zadivljujuće putovanje na kome će otkriti samog sebe, a vodiće ga strogi panter i mentor Bagira (glas Bena Kingslija) i medved slobodnog duha Balu (glas Bila Mareja). Usput će Mogli sresti stvorenja iz džungle koja nemaju najbolje namere, uključujući Ka (glas Skarlet Džohanson), pitona čiji će zavodljivi glas i pogled hipnotizovati dečaka, i šarmantnog kralja Luija (glas Kristofera Vokena), koji će pokušati da navede Moglija da mu oda tajnu kako da dođe do smrtonosnog i varljivog crvenog cveta: vatre.

„Knjiga o džungli“ fantastično spaja igrani film i fotorealističnu CGI animaciju i okruženje, upotrebom najsavremenijih tehnika i pripovedačkim stilom koji će odvesti publiku u očaravajući i bogati svet.

LOVAC I LEDENA KRALJICA (THE HUNTSMAN WINTER’S WAR)

Premijerno 20. aprila u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica)

U bioskopima od 21. aprila 2016.

Režija: Cedric Nicolas-Troyan

Uloge: Chris Hemsworth, Charlize Theron, Emily Blunt, Jessica Chastain, Nick Frost, Sam Claflin, Rob Brydon

Žanr: epska akciona avantura

Studio: Universal

lovac i ledena kraljica

Sadržaj: Otkrijte priču koja je bila pre Snežane u filmu „Lovac i ledena kraljica“. Kris Hemsvort i oskarovka Šarliz Teron se vraćaju svojim ulogama iz „Snežane i lovca“, a pridružuju im se Emili Blant i Džesika Častejn.

Teronova igra zlu kraljicu Ravenu, koja će izdati svoju dobru sestru Freju (Blant) na neoprostiv način. Time će zalediti Frejino srce za ljubav i osloboditi u njoj ledenu moć za koju nije ni znala da je poseduje. Freja će se povući u kraljevstvo daleko na severu gde će podizati vojsku lovaca koji će biti njeni zaštitnici, a imaće samo jedno pravilo, a to je da se niko od njih ne sme zaljubiti međusobno.

Kad rat za dominacijom eskalira između ove dve kraljice, heroj koji će stati između njih biće Frejin najelitniji lovac, Erik (Hemsvort). Uz pomoć ratnice Sare (Častejn) – jedine žene koja mu je zarobila srce – Erik će morati da pomogne Freji da uništi svoju sestru… inače će Ravenino zlo vladati večno.

Ovog proleća saznajte ko će dobiti rat između dobra i zla u ovoj epskoj akcionoj avanturi „Lovac i ledena kraljica“.

PROCEP (THE RIFT)

U bioskopima od 28. aprila 2016.

Režija: Dejan Zečević

Uloge: Ken Foree, Katarina Čas, Dragan Mićanović, Monte Markham, Denis Murić

Scenario: Barry Keating, Milan Konjević

Producenti: Marko Jocić, Milan Todorović, Slobodan Čiča, Ivan Pribićević, Goran Đikić, T. J. Chung

Produkcija: VIKTORIJA FILM, MORE IN GROUP, BBO STAR, TALKING WOLF PRODUCTIONS, MEDIA PLUS, DIGITALKRAFT

procep

Žanr: naučno fantastični triler

Sadržaj: Od producenata filmova MAMULA i ZONA MRTVIH dolazi prvi srpski naučnofantastični film.

Liz Vejd, agentica CIA, koja je “spavač” u Beogradu, dobija zadatak da se pridruži timu srpskih i američkih agenata koji su poslati da nađu američki špijunski satelit koji se srušio negde u Srbiji, i da izvuku informacije koje bi otkrile misteriju zašto je došlo do pada. Međutim, kada stignu na lokaciju otkriće da je umesto satelita nešto drugo došlo iz svemira, nešto što nije sa ovog sveta. Dok im vreme ističe, agenti će morati da se izbore sa zlom koje ih okružuje i da shvate šta se dogodilo u svemiru, pre nego što nastupi apokalipsa. Na mestu na kojem su se obreli smrt je mrtva!

KAPETAN AMERIKA – GRAĐANSKI RAT (CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR)

U bioskopima od 5. maja 2016.

Režija: Anthony i Joe Russo

Uloge: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Emily VanCamp, Frank Grillo, Martin Freeman, William Hurt i Daniel Brühl

Žanr: kciona avantura

Studio: Marvel

kapetan amerika

Sadržaj: Marvelov „Kapetan Amerika – Građanski rat“ govori o Stivu Rodžersu koji predvodi novooformljeni tim Osvetnika i njihovim kontinuiranim naporima da zaštite čovečanstvo. Ali posle još jednog incidenta u kojem su učestvovali Osvetnici i koji je rezultirao kolateralnom štetom, sve veći politički pritisak je izvršen da se uspostavi sistem odgovornosti, zbog čega je osnovano telo koje će nadgledati i rukovoditi timom. Novi status kvo će podeliti Osvetnike na dve struje – jednu će predvoditi Stiv Rodžers i njegova želja da Osvetnici ostanu slobodni da štite čovečanstvo bez državnog uplitanja, a drugu će voditi Toni Stark i njegova iznenađujuća odluka da podrži državno nadgledanje i odgovornost. Spremite se da odaberete stranu i pridružite se neprestanoj akciji koja će se odigravati na dva fronta kad „Kapetan Amerika – Građanski rat“ stigne u naše bioskope 5. maja.

LOŠE KOMŠIJE 2 (NEIGHBOURS 2)

U bioskopima od 19. maja 2016.

Režija: Nicholas Stoller

Uloge: Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne, Chloë Grace Moretz,Ike Barinholtz, Dave Franco, Carla Gallo, Christopher Mintz-Plasse,Kiersey Clemons, Beanie Feldstein, Selena Gomez i Lisa Kudrow

Scenario: Seth Rogen, Nicholas Stoller, Evan Goldberg,Andrew Jay Cohen, Brendan O’Brien

Žanr: komedija

Studio: Universal

lose komsije

Sadržaj: Zvezdama iz prvog dela: Setu Rogenu, Zeku Efronu i Rouz Bern, pridružuje se Kloi Grac-Morec u filmu „Loše komšije 2“, nastavku najpopularnije originalne komedije iz 2014. Nikolas Stoler ponovo režira film o tome šta se desi kad se roditeljska volja usmeri protiv bliskosti sestrinstva.

Sad Mek (Rogen) i Keli Radner (Bern) treba da dobiju drugo dete i spremni su da naprave konačni prelaz ka zrelom životu: da se presele u predgrađe. Ali taman kad su pomislili da su povratili komšiluk u svoje ruke i da je bezbedno da prodaju kuću, shvataju da se do njih doselilo sestrinstvo, koje je još luđe od Tedija (Efron) i njegovog bratstva.

Pošto im je dosadio seksistički i restriktivni školski sistem, neuobičajene devojke iz Kapa Nu odlučile su da otvore kuću u kojoj će moći da rade šta god požele. Kad Šelbi (Morec) i njene sestre, Bet (Kirsi Klemons) i Nora (Bini Feldstin), pronađu savršeno mesto nedaleko od kampusa, neće dozvoliti da ih činjenica da se nalazi u mirnoj ulici spreči da prave neponovljive žurke kakve su pravili i momci.

Primorani da se obrate za pomoć jedinom bivšem komšiji koji ima umeće da sredi nove komšinice, Radnerovi će, uz pomoć najboljih prijatelja Džimija i Pole, dovesti harizmatičnog Tedija kao svoje tajno oružje. Ako on uspe da se infiltrira u sestrinstvo i svojim šarmom probije kroz njega, onda će tridesetogodišnjaci rasturiti dom sestrinstva Kapa. Ali ako misle da će njihove komšinice sedeti mirno, onda su ozbiljno potcenili moć mlade genijalnosti i pravog ludila.

ALISA IZA OGLEDALA (ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS)

U bioskopima od 26. maja 2016.

Režija: James Bobin

Uloge: Johnny Depp, Anne Hathaway, Mia Wasikowska, Rhys Ifans, Helena Bonham Carter, Sacha Baron Cohen, Alan Rickman, Stephen Fry, Michael Sheen, Timothy Spall

Žanr: fantazija, avantura

Scenario: Linda Woolverton

Studio: Disney

P1.43 (ATTLG_006D_G - Domestic Payoff Poster)

P1.43 (ATTLG_006D_G – Domestic Payoff Poster)

Sadržaj: U Diznijevom filmu „Alisa iza ogledala“, potpuno novoj, spektakularnoj avanturi u kojoj se pojavljuju nezaboravni likovi iz voljenih priča Luisa Kerola, Alisa se vraća u ćudljivi svet Podzemlje i putuje kroz vreme da bi spasila Ludog Šeširdžiju.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: