Svi bi na premijeru filma “Star Wars – The Force Awakens”!

Izvor: Taramount

Dugo očekivana premijera najnovijeg filma iz serijala “Star Wars” je stigla. Ponoćne premijerne projekcije filma STAR WARS – BUĐENJE SILE održaće se u noći između 16. i 17. decembra u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Roda, Tuckwood Cineplex, Dom Sindikata, Cineplexx Kragujevac Plaza, Arena Cineplex (Novi Sad), Vilin Grad (Niš), Kupina Film (Niš), Eurocinema (Subotica), Cadmus Cineplex (Budva) i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica).

StarWarsTFA4

Zbog nezapamćenog interesovanja koje je ovaj naslov izazvao među starim ali i novim fanovima ovog svetskog fenomena, navedeni bioskopi su u proteklom periodu ubacivali dodatne projekcije i sale, i napunili sve svoje kapacitete.

Posebno ističemo da će bioskop Cineplexx UŠĆE Shopping Center će u noći između 16. i 17. decembra premijerno prikazati film „Star Wars – Buđenje sile“ 3D u svih svojih 11 sala. Dodatne karte za premijeru su već u prodaji na blagajni bioskopa, dok je u bioskopima Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza ostao jako mali broj slobodnih mesta za ljubitelje franšize. Za sve posetioce ponoćne premijere, bioskopi Cineplexx su pripremili specijalni program i iznenađenja.

Studio Lucasfilm i reditelj vizionar Džej Džej Abrams udružili su snage da bi vas vratili ponovo u daleku galaksiju. „Star Wars“ se vraća na veliki ekran sa filmom „Star Wars – Buđenje sile“.

Ukoliko niste stigli da obezbedite karte za premijerno prikazivanje najočekivanijeg filma ove godine, možete to uraditi već od četvrtka, 17. decembra kada STAR WARS – BUĐENJE SILE stiže i na redovne repertoare svih bioskopa. Film će biti dostupan u 2D i 3D tehnici.

Šarmantni kapetan Solo, zanosna princeza Leja, zgodni Luk Skajvoker, verni i hrabri Čui i simpatični nerazdvojni tandem R2-D2 I C-3PO vas čekaju u bioskopu.

Njima će se pridružiti potpuno novi interesantni likovi, pa očekujemo neverovatne i uzbudljive zaplete koje ćete na pravi način doživeti samo na velikim platnima naših bioskopa.

Ne propustite najveći filmski spektakl ove godine, i obezbedite svoja mesta na vreme.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: