Stiže “The Expendables 4” kao finalni deo franšize

Od kada je Linsgate, pre dve godine, objavio “The Expendables 3”, čuli smo brojne pretpostavke u vezi sa ovim akcionim serijalom. Neki su govorili da je to bio poslednji film iz akcione priče, neki su najavljivali još nastavaka, ali niko ništa sa sigurnošću nije mogao da tvrdi.

Sve do danas.

U holivudskim filmskim krugovima potvrđeno je da će se snimati “The Expendables 4”, a premijera je zakazana za 2018. godinu. Ovo će biti i finalni deo filmske franšize koja je okupila skoro sve poznate akcione heroje od 1970-ih pa na ovamo. Od prvog filma do aktuelnog, trećeg, imali smo prilike da vidimo Silvestera Stalonea (koji je i idejni tvorac cele ove priče), Arnolda Švarcenegera, Brusa Vilisa, Žan Kloda Van Dama, Čaka Norisa, Antonija Banderasa, Džet Lija, Dolfa Ludgrena, Harisona Forda, Mela Gibsona, Džesona Stejtama, Rendija Kotura, Veslija Snajpsa, Terija Krusa, Stiva Ostina. U trećem delu pridružila im se i jenda dama, Ronda Rauzi, bivša MMA šampionka.

Kompanije Nu Image i Millennium planiraju da deo najnovijeg nastavka delom snimaju u Kini, zbog kineskih partnera u produkciji.

Još uvek se ne zna da li će režiju raditi Patrik Hjugs (“The Expendables 3”) ili će je preuzeti tvorac serijala Silvester Stalone, koji je režirao prvi film.

Rano je za pretpostavke, ali jedno je sigurno, “The Expendables 4” nam sigurno stiže.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: