Stigao prvi promotivni snimak za predstojeću dodelu Oskara!

Polako se približava kraj tekuće godine, a samim tim i početak naredne, što u svetu filma znači da se pažnja sve više usmerava ka predstojećoj dodeli Oskara. Ova prestižna nagrada san je mnogih glumaca i filmmejkera, a neki od njih imaju čast da se pohvale višestrukim osvajanjem iste. Naravno i sama nominacija znači da ste pokazali izvrsno umeće i da je vaš rad zapažen.

Na svega nešto više od dva meseca, Akademija filmskih umetnosti i nauka i kompanija ABC su objavile da je predviđeno nešto ranije vreme prenosa, nego što je to prvobitno bilo najavljeno i što je do sada bila tradicija. Naime, prenos će početi pola sata ranije u 20.00h u istočnoj vremenskoj zoni (ET)/17.00h u pacifičkoj vremenskoj zoni (PT).

Publika će moći da uživa i u pred-šou, koji počinje u 18.30h  ET / 15.30h PT, sa snimcima uživo sa crvenog tepiha, gde će tokom 90 minuta biti prikazani intervjui sa nominovanim glumcima, prezenterima i izvođačima, kao i snimci “iza scene” u Dolbi Teatru.

Kao što je već poznato, Džimi Kimel će ponovo biti domaćin svečane ceremonije, kao i Majkl De Luka i Dženifer Tod, koji će i ove godine raditi produkciju.

Do tada uživajte u promotivnom snimku, koji najavljuje ovaj spektakularan događaj.

 

Ostavite komentar

%d bloggers like this: