Stara ekipa u novom filmu Adama Sendlera

Poznata je stvar da Adam Sendler za ekipu filmova u kojima igra angažuje svoje drugare. Ništa se neće promeniti ni ovoga puta. Kevin Džejms, Teri Kruz i Rob Šnajder već su igrali u Sendlerovim komedijama (“Grown Ups”, “Grown Ups 2”, “Pixels”, “You Don’t Mess with the Zohan”, “The Ridiculous 6”, “Mr. Deeds”, “Click”, “I Now Pronounce You Chuck & Larry”).

Sada se pridružuju postavci koja je već angažovana na novom projektu, a čine je Nik Svardson, Kolin Kvin, Lamorn Moris i Arsenio Hol.

“Sandy Wexler” je komedija koja govori o talent menadžeru (Adam Sendler) koji predstavlja grupu ekscentričnih klijenata, na marginama šou biznisa. Njegova posvećenost ekipi dolazi u iskušenje kada se zaljubljuje u novu klijentkinju, talentovanu pevačicu koju je otkrio u jednom zabavnom parku. Nju će igrati oskarovka Dženifer Hadson (“Dreamgirls”).

Ovo će biti treći film od ukupno četiri, koliko je Sendler ugovorio za kompaniju Netflix.

Stiven Bril, koji je režirao skorašnje Sendlerovo ostvarenje “The Do-Over”, takođe za Netflix, režiraće i ovu komediju, a scenario su napisali Pol Sejdo, Den Bula i Adam Sendler.

Datum početka produkcije očekuje se uskoro.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: