Specijalno veče za ljubitelje Marvela

Ljubitelji Marvelovog filmskog univerzuma imaće priliku da uživaju u filmu „Osvetnici – Rat beskraja” u bioskopu Cineplexx Niš, u STOP SHOP ritejl parku, uz pokone i nesvakidašnje domaćine!
U subotu, 28. aprila od 19 do 20 časova, svi ljubitelji superheroja, uz kupljenu ulaznicu za film „Osvetnici – Rat beskraja” dobiće na poklon ekskluzivni plakat filma!
To nije sve, jer smo za najvatrenije fanove pripremili druženje sa cosplayer-ima koji će upotpuniti filmski doživljaj ove superherojske avanture!
Devetnaesti po redu film Marvelovog sveta, okuplja do sada najveći broj super junaka na velikom platnu ujedinjenih u borbi protiv neverovatnog negativca Tanosa. Najambicioznija adaptacija stripa do sada, već obara rekorde na blagajnama.
Robert Dauni Džunior i njegov Ironman predvode likove koje igraju Kris Hemsvort kao Tor, Kris Evans u ulozi Kapetana Amerika, Skarlet Johanson kao Crna udovica, Benedikt Kamberbač kao Doktor Strejndž, Tom Holand kao Spajdermen i Pol Rad u ulozi Antmana. Karte će biti položene, po poslednji put i to na ultimativni, najsmrtonosniji način do sada. Osvetnici i njihovi saveznici moraće da budu spremni da žrtvuju sve u pokušaju da savladaju moćnog Tanosa, pre nego što on uništi ceo univerzum.

Ne propustite druženje sa kostimiranim junacima Marvelovog sveta i poklone koje smo pripremili za vas! Vidimo se u najmodernijem bioskopu u gradu!

Ostavite komentar

%d bloggers like this: