Sony Pictures odlučio, “The Emoji Movie” stiže na leto 2017. godine

Koliko puta u toku dana upotrebite jedan od emotikona, grafičkih simbola ili takozvanih smajlija, u svom mobilnom telefonu ili dok ste na nekoj od društvenih mreža? Verujemo da putem njih izražavate svoja trenutna osećanja i da na neki način unosite dinamiku u vaše tekstualne redove. Upravo ti smajliji i ideogrami nose zajednički naziv, “Emoji”, koji potiče iz japanskog jezika. Tokom proteklog leta mediji su proneli vest o tome da je Sony otkupio prava na projekat, tj. film na temu “Emoji”-ja, baziran na ideji Erika Sigela i Entonija Liondisa, koji zajedno rade na scenariju, pri čemu će Liondis i režirati ovaj film.

Da vam zagolicamo maštu, reći ćemo samo da je Entoni Liondis, čovek koji je radio na animiranim filmovima poput “The Prince of Egypt”, “The Lion King II: Simba’s Pride”, a zatim tu je i “Kronk’s New Groove”, za koji je bio koautor scenarija, da bi svoj režiserski debi imao 2005. godine, sa filmom “Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch”. Sa druge strane, Erik Sigel je poznat po svom radu na dva televizijska ostvarenja, prvo je TBS-ov serijal “Men At Work”, gde je bio producent, a drugo je ABC-jev sitkom, pod nazivom, “Family Tools”, gde je bio konsalting producent.

Variety nam prenosi vest o odluci koju je donela kompanija Sony Pictures Animation, a to je da premijera animiranog filma “The Emoji Movie” bude 11. avgusta 2017. godine.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: