Snimanje filma “Jurassic World 2” počinje marta 2017.

U toku su poslednje pripreme za početak snimanja nastavka jednog od najvećih filmskih hitova do sada, ostvarenja “Jurassic World 2”.

Reditelj Huana Antonio Bajona, od kako je završio snimanje filma “A Monster Calls”, vredno radi na završnoj fazi preprodukcije, jer je početak snimanja zakazan za mart naredne godine.

Universal Pictures je veoma zadovoljan što je angažovao ovog reditelja, a čestitkama se pridružuje i jedan od najjačih Holivudskih producenata, Rob Maršal.

O skorom početku rada na filmu i izazovima režije, Bajona kaže: “Svaka priča je različita, a vi treba da nađete dubinu svake priče i izrazite je na velikom platnu. Nastavak filma ‘Jurassic World’ više je iskustvo u saradnji, ne samo sa rediteljem originala Kolinom Trevorovom (koji je scenarista drugog dela), već i sa Stivenom Spilbergom i producentom Robom Maršalom. To je njihovo ‘čedo’ koliko je i moje. Radi se o deljenju različitih vizija i saradnji da se priča oživi, ali, u isto vreme, način na koji ja posmatram priču jeste taj da nađem nešto veoma lično. Mislim da će biti puno mene u filmu”.

Film “Jurassic World 2” doneće nam povratak glavne ekipe filma: Krisa Preta, Brajs Dalas Hauard, Tobija Džonsa i Rejfa Spala.

Premijera filma očekuje nas 22. juna 2018.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: