Snima se “Space Jam 2” – LeBron Džejms predvodi ekipu

Obično je studio taj koji pravi ponudu određenom glumcu ili glumici, da se pojavi u novom filmu koji se priprema. U ovom slučaju LeBron Džejms bio je taj koji je izrazio želju da se napravi nastavak velikog hita iz 1996. godine, s tim što bi on, naravno, igrao glavnu ulogu.

I dok mi i dalje ne znamo kada će se dugo očekivani nastavak dogoditi, od nedavno barem znamo da će do njega sigurno doći.

Ova informacija potvrđena je vešću da će reditelj animirano/živog ostvarenja biti Džastin Lin (“Star Trek Beyond”). Studio Warner Bros. polako ali sigurno pravi ekipu koja će pokrenuti “Space Jam 2” projekat.

LeBron je prošle godine dobio dosta pozitivnih kritika za svoju ulogu u komediji Ejmi Šumer, “Trainwreck”, nakon koje je sklopio producentski ugovor sa kompanijom Warner Bros. Mnogi su nagađali da je ugovor sklopljen baš zbog filma “Space jam 2”.

Da se podsetimo. U originalu, glavnu ulogu imao je legendarni Majkl Džordan, uz pomoć Bila Mareja i velike Looney Tunes ekipe, predvođene Duškom Dugouškom, Patkom Dačom, Tvitijem i ostalima.

Duško Dugouško i prijatelji pokušavali su da se odbrane od vanzemaljaca koji su želeli da ih zarobe, ali nisu uspevali, pa su morali da se obrate za pomoć najboljem živom igraču košarke. Kakva će priča ovoga puta biti, ostaje da vidimo u vremenu koje nam dolazi.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: