Slikao se u karakteru, svi pomislili da je bolestan

Poznati australijski glumac, Hju Džekmen, dugo je odlagao smnimanje poslednjeg filma u kojem će se pojavljivati kao Vulverin, jer je želeo da scenario bude vredan snimanja i da njegov oproštaj od lika bude najbolji mogući. Poznata je i šaljiva fotografija na kojoj Hju Džekmen najavljuje poslednji film u kome će igrati ovog junaka.

wolverine last
Kada je, nakon dužeg vremena, konačno počelo snimanje, prva fotografija sa seta izazvala je paniku na internetu kod korisnika društvenih mreža. Većina njih, koja možda i ne prati filmove u velikoj meri, nije shvatila da je Džekmen ispred foto aparata stao u karakteru Starca Logana, koji će biti deo priče “Wolverine 3” ostvarenja.
E sada, tu postoji jedna caka.
Iako je na početku najavljivao oproštaj od lika, standardnog Vulverina, “X-Men” junaka u naponu snage, koji ne stari, Hju Džekmen je možda našao rešenje da nastavi sa igranjem u “X-Men” franšizi.

hugh instagram
Ukoliko bi Vulverin ostao kakav jeste, Hju Džekmen bi morao da se povuče iz franšize, jer ga godine polako stižu i sve je teže ostati u formi za potrebe filma.
Sa druge strane, Marvel je kreirao, pre izvesnog vremena, junaka koji se zove Starac Logan. On živi u alternativnom univerzumu, gde vlada haos i gomila superheroja koji su bili junaci, sada su zlikovci. Svet je podeljen na frakcije, a Logan, izmanipulisan od strane Magneta, pobio je gomilu svojih prijatelja. Od tada živi u izolaciji, stideći se sebe i onoga što je uradio.
Ovo nije zvaničan sinopsis za film, ali je, ukratko, radnja strip serije koja je počela juna 2008. godine.
Da li je Hju Džekmen sada prihavtio ovaj lik, kako bi mogao da nastavi sa snimanjem serijala, eventualno počeo novi, ostaje da se vidi. U svakom slučaju, ništa mu ne fali.
Slika je samo Hju Džekmen sa šminkom, kako bi što bolje dočarao novi lik.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: