Širli Meklejn u igranom filmu “A Little Mermaid”

Širli Meklejn, glumica koja je debitovala davne 1955. godine u filmu Alfreda Hičkoka, “The Trouble with Harry”, a zatim su se u njenoj karijeri nizali mnogobrojni filmovi i nominacije za raznovrsne nagrade, od kojih je osvojila jednog Oskara, pet Zlatnih globusa, Emi nagradu i BAFTA nagradu, bez obzira na svoje godine i dalje je prisutna na glumačkoj sceni.

Kako navodi, The Hollywood Reporter, ova 81-godišnja glumica će se pridružiti glumačkoj ekipi za predstojeći igrani film “A Little Mermaid” (“Mala sirena”), koji predstavlja adaptaciju istoimene bajke Hansa Kristijana Andersdena.

S obzirom da je još jedna igrana adaptacija ove bajke u pripremi, treba reći da je režiser filma u kome će glumiti Širli Meklejn, Kris Bušard, prema tekstu Blejka Harisa, dok drugu adaptaciju režira Rebeka Tomas, sa Kloi Grejs Morec u glavnoj ulozi.

Osim Širli Meklejn, poznato je da će glumiti i Popi Drejton, prepoznatljiva po ulozi u TV seriji “The Shannara Chronicles”, kao i jedanaestogodišnja Loreto Perlata, koja je glumila u meksičkoj komediji “Instructions Not Included”, 2013. godine.

Snimanje bi trebalo da počne tokom marta meseca ove godine, a celokupan film bi trebalo da se snimi u Gruziji.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: