Silvester Stalone režira “Creed 2”

U pripremanju nastavka filma “Creed”( 2015), konačno su se iskristalisale neke ključne stvari. S obzirom da je originalni film režirao Rajan Kugler, očekivalo se da na toj poziciji bude i po pitanju nastavka. Međutim, njegovo učešće u projektu vezanom za nastanak samostalnog filma sa Marvel-ovim junakom “Black Panther”, dovelo je do promena u zaduženjima. Naime, Kugler će biti na poziciji izvršnog producenta, dok će Silvester Stalone biti režiser nastavka.

Osim toga, učešće Majkla B. Džordana, takođe u filmu “Black Panther” stvorilo je dodatnu presiju oko toga da li će se svi rasporedi uklopiti, a pretpostavlja se da je to imalo uticaja i na pomeranje datuma realizacije filma “Creed 2”. Naime, premijera oba filma je najavljena za sledeću godinu, s tim što je tačan premijerni datum poznat samo za film “Black Panther”, a to je 16. februar.

Da je zajednički rad očigledno produkativan, pokazuje i činjenica da su Rajan Kugler i Majkla B. Džordan uključeni u nastanak i predstojeće drame “Wrong Answer”.

Scenario za “Creed 2” je pripremio Stalone, koji je ujedno i deo vodeće glumačke postavke zajedno sa Dolfom Lundgrenom i Majklom B. Džordanom.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: