Semjuel L. Džekson u “The Hateful Eight”

Izvor: Collider

Foto: via TWC

Foto: via TWC


Kventin Tarantino nastavlja sa svojim vestern talasom, ali će, za razliku od ostvarenja “Django Unchained”, sledeći film, “The Hateful Eight”, biti u sasvim novoj atmosferi i to bukvalno. Naime, radnja filma odvija se u više nego hladnom okruženju i, kako je rekao Semjuel L. Džekson: “Na snimanju smo mogli da vidimo svoj dah. Svi smo veoma nestrpljivi da vidimo film, jer smo prvo u snegu, a onda ulazimo unutra, u kuću. Kventin je snimao na setu koji je bio kao unutar frižidera. Bili smo očajni u tom okruženju, ali scene koje smo napravili su sjajne. Završili bismo snimanje scene, pogledali bi jedni u druge i samo se iskezili tipa – ‘Ovo je sjajno’.

Foto: via TWC

Foto: via TWC

Foto: via TWC

Foto: via TWC


Možda preuveličavam stvari, ali nadam se da je film dobar onoliko koliko smo mi osećali da jeste dok smo ga snimali”, rekao je Džekson i dodao: “Postoji razlog zbog koga se sve više filmova okreće CGI scenama sa izdahom pri hladnoći, ali Tarantino nije takav, on ne radi na taj način. Pretpostavljam da je snimanje scena na temperaturi koja je u minusu pomoglo glumačkoj ekipi da uđe u karaktere koje su tumačili. Ako se negde bude videlo drhtanje, stvarno je”, kaže Džekson. Inače, ekipa se veoma zbližila tokom snimanja filma tako da se sada, dok razmenjuju međusobne poruke, nazivaju hejterima.

Foto: via TWC

Foto: via TWC

Foto: via TWC

Foto: via TWC


Semjuel L. Džekson Igra majora Markisa Vorena, bivšeg vojnika američke Unije, koji je postao čuveni lovac na ucenjene glave. Pored njega u ostvarenju se pojavljuju i Kurt Rasel kao Džon Rut, opaki lik koji putuje u Red Rok sa ženom ubicom koju je zarobio. Nju tumači Dženifer Džejson Li. Tu su i Džejms Medsen kao Džo Gejdž, kauboj, Tim Rot kao Osvaldo Mobrej, novi dželat Red Roka, Brus Dern kao general Stenford Smiters i ostala zanimljiva ekipa.
Premijera ovog ostvarenja očekuje se krajem godine.

%d bloggers like this: