SEGA i Paramount zajednički pripremaju “Sonic the Hedgehog” film

Prošlo je preko 26 godina od kada se svetska publika upoznala sa čupavom plavokosom (ali bukvalno) kreaturom u video igrici Rad Mobile, energični jež po imenu Sonik prošao je mnoge transformacije i pojavljivao se u gomili video igrica iz Sonic the Hedgehog serijala.

S obzirom da je danas, uz pomoć CGI animacije, moguće sve uraditi i doneti na veliko platno sve moguće likove, SEGA i Paramount odlučili su da, zajednočkim snagama, sastave priču o ovom akcionom junaku.

Da je ozbiljan projekat u pitanju dokazuje i podatak da je već određen i premijerni datum ovog ostvarenja, a to je 15. novembar 2019.

Haruki Satomi, predsednik SEGA Holdings kompanije izrazio je zadovoljstvo što su njegova kompanija i studio Paramount Pictures postali partneri na ovom projektu i imati prilike da ga, po prvi put, od njegove kreacije, donesu na veliko platno, na šta je, gotovo u istom maniru reagovao i predsednik Paramount Pictures-a, Džim Đianapolis, rekavši da je njegov tim izuzetno uzbuđen što će imati prilike da predstavi ovaj legendarni lik publici širom sveta.

Sonic the Hedgehog serijal doživeo je da ga 2016. godine uvrste među najveće, prijemom u Halu slavnih junaka iz sveta video igara.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: