Sećate li se bika Ferdinanda? Stigao je novi trejler!

Svi se sećamo Ferdinanda, umiljatog bika iz Španije koji obožava da miriše cveće. Mnoge generacije su odrastale gledajući kratki crtani film o ovom simpatičnom biku, koji se igrom slučaja našao u koridi, iako nije bio ratoboran, ali se vrlo brzo vratio svom omiljenom hobiju, mirisanju cveća.

Posle dosta godina, opet ćemo biti u prilici da pratimo Ferdinandove avanture, tako da će i mlađe generacije moći da se upoznaju sa ovim junakom. Ovaj put je u pitanju 3D kompjuterski animirani film koji su pripremile kompanije Blue Sky Studios i 20th Century Fox Animation, a koji nosi naziv “Ferdinand”.

Svoj glas ovom nežnom biku velikog srca, pozajmio je Džon Sena, a ostatak glasovne postavke čine Kejt Mekinon, Gabrijel Iglesijas, Boris Kodžo, Dejvid Tenant, Đina Rodrigez, Entoni Anderson i drugi.

Režiju potpisuje Karlos Saldana, a kao osnova poslužila je dečija knjiga “The Story of Ferdinand” Manro Lifa. Ista knjiga je bila inspiracija i za prvi pomenuti crtani film o Ferdinandu, koji je prvi put prikazan 1938. godine.

Premijera filma “Ferdinand” je najavljena za 15. decembar 2017. godine, a do tada pogledajte novi trejler.

 

Ostavite komentar

%d bloggers like this: