Sećanje na Robina Vilijamsa okupilo ekipu filma “Hook” nakon 25 godina

Izgubljeni dečaci više nisu dečaci već odrasli ljudi.

Ostvarenje “Hook” Stivena Spilberga, iz 1991. godine, mnogima od njih je lansiralo glumačke karijere.

U ostvarenju su glavne uloge igrali nezaboravni Robin Vilijams, Džulija Roberts, Bob Hoskins i Dastin Hofman.

Sada, 25 godina kasnije, cela ekipa Izgubljenih dečaka okupila se kako bi odala počast Robinu Vilijamsu koji je igrao Petra Pana iz čuvene priče J.M. Berija.

U filmu, Petar Pan je odrastao čovek, koji je zaboravio svoju prošlost, ali kada opasnost preti Nedođiji, stara ekipa će ga vratiti u mesto njegovog detinjstva, gde će uspeti da vrati sećanja i ponovo se suoči sa Kapetanom Kukom.

“ ‘Hook’ je jedan od onih filmova koji publici priraste za srce. Nas je okupio u sećanju na Robina i drago mi je da sam deo proslave ovog jubileja”, rekao je Brajan Pokras, producent i predsednik kompanije 22 Vision koja je organizator ove svečanosti.

Hook-Lost-Boys-cast-reunion

Ekipa se prisetila zajedničkog rada na filmu, sjajnih setova koje je kreirao Stvien Spilberg i zabave koje su imali na njima kao klinci, ali najviše od svega, sećali su se Robina Vilijamsa, sa kojim su imali sreće da rade i koji im je podario nezaboravno iskustvo, koje ostaje celog života.

Naravno, ceo ovaj skup je prošao sa setom, jer Robin više nikada neće prisustvovati ovim okupljanjima, ali iza njega ostaje pregršt filmova i karijera koja je izmamila osmehe milionima ljudi .

Ostavite komentar

%d bloggers like this: