Šajlin Vudli u akcionom trileru “Adrift”

Baltazar Kormakur, koji nam je 2015. godine doneo film “Everest”, priprema novi projekat pod nazivom “Adrift”, koji je ovih dana dobio glavnu glumicu.

Zasnovan na istinitoj priči ovaj triler govori o Tami Oldam i njenom vereniku Ričardu Šarpu, koji su krenuli brodićem do Tahitija u nameri da zajedno oplove oko sveta.

Međutim, iako je putovanje počelo vedrim nebom bez imalo vetra, naišli su na ogromni uragan, oko 2000 km udaljeni od najbližeg kopna.

Kada se osvestila, Tami je plutala nasred okeana, na ostacima onoga što je nekada bio njihov brod, sa uništenom opremom i bez verenika na vidiku. Uprkos ozbiljnoj povredi glave, malo hrane i vode, ona mora da nađe način da preživi.

Kormakuru ovo neće biti prvi film sniman na moru. On je 2013. godine režirao ostvarenje “The Deep”, o mornaru koji je morao da pliva do obale nakon što mu se brod prervnuo.

Šajlin Vudli publika je imala prilike da gleda ovog leta u ostvarenju Olivera Stouna, “Snowden”, a trenutno igra u mini seriji koja se emituje na HBO televiziji, “Big Little Lies”.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: