Rođendansko slavlje u bioskopima Cineplexx Niš i Cineplexx Kragujevac Plaza

Izvor: Cineplexx


Rođendansko slavlje bioskopa Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku i Cineplexx Kragujevac Plaza održaće se u utorak 2. maja, uz sjajnu ponudu za sve posetioce. Na svoj rođendan Cineplexx Niš i Cineplexx Kragujevac Plaza nagrađuju verne goste specijalnom cenom karte od 200 dinara! Ista cena ulaznice će važiti za 2D i 3D projekcije filmova.

Posetioci će na rođendan bioskopa Cineplexx Niš i Cineplexx Kragujevac Plaza moći da pogledaju najaktuelnije filmove sa repertoara, među kojima su spektakularni osmi akcioni nastavak franšize „Paklene ulice 8”, najgledaniji ruski ovogodišnji film, fantastični blokbaster „Sila privlačnosti” kao i neverovatno uzbudljivu pustolovinu „Izgubljeni grad Z“. Dobru zabavu i pregršt smeha garantuju i porodična animirana komedija koja je osvojila svet „Mali šef”, simpatična Gorica Popović kao baba Stojanaka u neodoljivoj srpskoj komediji „Kozje uši” i uzbudljiva porodična komedija „Odjednom tata” sa Omarom Si u glavnoj ulozi. Za sve one koji vole svoje kućne ljubimce, pripremili smo neodoljivu komediju „Smisao života jednog psa”. Sve tinejdžere očekuje upoznavanje sa slatkim tajnama zavođenja uz Euhenija Derbeza i Salmu Hajek u šaljivom filmu „Male tajne velikog latino zavodnika”, a najmlađa publika će imati priliku da uživa u animiranim avanturama „Lepotica i zver” i „Štrumpfovi: Skriveno selo, sinhronizovanim na srpski jezik.

Kompletan rođendanski program koji će obuhvatiti više od 10 aktuelnih filmskih naslova možete pogledati na sajtu www.cineplexx.rs , dok vaše ulaznice za željenu projekciju možete obezbediti već danas na blagajnama bioskopa Cineplexx.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: