Rode sleću ovog vikenda u bioskope Cineplexx

Izvor: Cineplexx:


Porodični dan uz najnoviju animiranu avanturu i poklone za sve mališane

Foto: Cineplexx

Foto: Cineplexx

Rode donose decu..ili su donosile pre… A šta rade u 21. veku? Odgovor na ovo pitanje saznajte na Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center koji će biti održan u nedelju, 16. oktobra, u periodu od 12 do 17 časova, uz prikazivanje najnovije animirane avanture „Rode“.

Foto: Cineplexx

Foto: Cineplexx

Deca svih uzrasta će na Porodičnom danu imati priliku da uživaju u kreativnim radionicama koje su inspirisane omiljenim likovima aktuelnih animiranih avantura, dok ih uz svaku kupljenu kartu očekuje na poklon časopis „Pepin zabavnik“ ili „Mali Politikin Zabavnik“.

Foto: Cineplexx

Foto: Cineplexx

Junior, najbolji dostavljač je u problemu zato što je slučajno aktivirao mašinu za pravljenje beba, koja proizvede preslatku djevojčicu. U očajničkom pokušaju da reši problem pre nego što šef poludi, Junior i njegov jedini čovekoliki prijatelj Tulip, na planini roda će pokušati da izvrše svoju prvu dostavu beba u ludom putovanju koje bi moglo da usreći više od jedne porodice, kao i da vrati pravu misiju rodama u svetu.

 

 

Karte za Porodični dan se nalaze u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx, dok više informacija možete naći na www.cineplexx.rs.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: