Rimejk fima “3 Days Of The Condor” sa Maksom Ajronsom u glavnoj ulozi

Maks Ajrons, sin Džeremija Ajronsa, koji je već desetak godina na filmskoj sceni, biće vodeći u glumačkoj postavci za rimejk filma “3 Days Of The Condor” iz 1975. godine. U originalnom filmu, koji je baziran na romanu Džejmsa Gredija “Six Days of the Condor”, a koji je režirao Sidni Polak, vodeće uloge pripale su Robertu Redfordu, Fej Danavej, Klifu Robertsonu i Maksu fon Sidou.
Rimejk je osmišljen kao serija od deset epizoda, koje nastaju pod okriljem kompanija MGM Television i Skydance TV u saradnji sa Paramount TV.

Scenario su pripremili Džejson Smilović i Tod Katzberg.
Priča koju prati originalno ostvarenje je vezana za CIA analitičara Džoa Tarnera, koji izlazi na pauzu za ručak, jednog prosečnog dana na poslu u jednoj tajnoj kancelariji u Njujorku i pronalazi po povratku sve svoje kolege ubijene. On se nakon toga upušta u bekstvo, jer je pod sumnjom od strane same agencije.
U rimejku će Tarner biti deo nove, takozvane generacije X, koji će zateći u svojoj kancelariji sve prisutne izmasakrirane od strane profesionalnih ubica. Zbog toga će biti primoran da se izbori sa najopasnijim elementima svoje sadašnjice.
Do sada smo mogli videti Maksa Ajronsa u ostvarenjima kao što su “The White Queen” (2013.), “The Host” (2013.) i “The Riot Club” (2014.), a što se tiče ovog novog projekta ostaje da očekujemo zvaničnu objavu premijernog datuma i ostale zanimljivosti vezane za njega.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: