Rejčel MekAdams u Marvel Univerzumu?

Kako saznaje Heroic Hollywood, sledeća u nizu dama koja bi mogla da se pojavi u Marvelovom Univerzumu, mogla bi da bude Rejčel MekAdams. Nju pruducenti razmatraju kao glavnu žensku ulogu u dolazećem ostvarenju Skota Deriksona, “Doctor Strange”, u kome bi glavnu ulogu igrao Benedikt Kamberbač. Rejčel bi se tako pridružila odabranoj ekipi koju čine Gvinet Paltrou, Skarlet Johanson, Natali Prtman. Sve one se već pojavljuju u Marvel-ovim filmovima kao glavni ženski likovi u različitim ostvarenjima. Rejčel, doduše, neće biti prva ženska uloga u ovom filmu. Tilda Svinton je već postigla dogovor sa pruducentima oko uloge mističnog bića (Ancient One) koje je u ranijim izdanjima stripova bilo muškarac, ali je za potrebe filma urađena ova permutacija.

S obzirom da nema mnogo istaknutih ženskih likova u stripu, ekipa Heroic Hollywood-a je pretpostavila da bi Rejčel mogla igrati Kleu, sledbenicu jednog od najvećih neprijatelja slavnog doktora, lika po imenu Dormamu. On je majstor crne magije. Klea ga na u jednom trenutku izdaje i postaje ljubavnica Vrhovnog Čarobnjaka. I sama poseduje neke moći čarobnjaštva, pa je donekle prilično zanimljiv lik. Klea se dosta rano pojavila u stripovima “Doctor Strange”. Predstavljena je davne 1964. godine, samo godinu dana nakon što je ovaj strip počeo da se objavljuje.

Produkcija bi trebala da počne uskoro. Kao mesto snimanja odabran je London. Režija je poverena, kao što smo rekli, Skotu Deriksonu. Rejčel MekAdams trenutno se pojavljuje u seriji “True Detective” koju su, u prvoj sezoni, proslavili Vudi Harelson i Metju Mekonahi. Sada ekipu čine, uz Rejčel MekAdams, Vins Von i Kolin Farel.

%d bloggers like this: