Prvi tizer-trejler za novi kratki “Frozen” film

Kratki animirani 21-nominutni film u okviru “Frozen” avanture biće prikazan zajedno sa predstojećim Disney/Pixar filmom “Coco”, koji smo najavljivali u ranijim tekstovima. On nosi naziv “Olaf’s Frozen Adventure” i vezan je za Božićne praznike u kojem ćemo, kao što pretpostavljate, moći videti Olafa, Anu i Elzu. S obzirom na to da Ana i Elza nemaju tradiciju u obeležavanju pomenutog praznika, Olaf će pokušati da pronađe pravi način kako bi ga obeležile.
Kao i do sada Kristen Bel pozajmljuje glas Ani, Idina Menzel Elzi i Džoš Ged Olafu. Kao režiseri prisutni su Kevin Deters i Stivi Vermers Skelton, a scenario je napisao Džek Šejfer.
Osim pomenuta tri dobro poznata karaktera u ovom kratkom filmu se pojavljuju i Kristof, kojem glas pozajmljuje Džonatan Grof i njegov drugar irvas, Sven.
Da podsetimo, premijera filma “Coco”, kada će biti prikazan i kratki film “Olaf’s Frozen Adventure”, najavljena je za 22. novembar 2017. godine u SAD-u, a u Velikoj Britaniji se očekuje 19. januara 2018. godine.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: