Prva glavna uloga za Ramija Maleka, zvezdu serije “Mr. Robot“

Kako navodi The Hollywood Reporter, mladi američki glumac Rami Malek, koji je prepoznatljiv po ovogodišnjoj TV seriji na USA Network, pod nazivom “Mr. Robot“, dobio je priliku da po prvi put igra vodeću ulogu u dolazećem filmu “Buster’s Mal Heart“, Sare Adine Smit. On je debitovao 2006. godine u filmu “Night at the Museum”, pojavljivao se u finalnom delu filmskog ostvarenja “The Twilight Saga“, 2012. godine, a zatim i u filmovima “Need For Speed“ i “Night at the Museum: Secret of the Tomb“, 2014. godine, ali, do sada, nigde nije ‘nosio’ film.
Film “Buster’s Mal Heart“ je veoma misteriozna priča i prati ekscentričnog planinskog čoveka, koga igra Malek, koji bežeći od vlasti preživljava zimu, tako što provaljuje i ulazi u prazne kuće za odmor. Njega progoni san, koji se ponavlja, u kome je izgubljen na moru, a onda otkriva da je san realnost i da je on jedan čovek u dva tela. Ovo je priča o tome kako se on podelio na dva dela. Pored Maleka u filmu će glumiti i Kejt Lin Šejl, Di Džej Kvals i Tobi Has.
Sada Adina Smit je režiserka, čiji je prvi film “The Midnight Swim“ iz 2014. godine, osvojio nagradu publike na festivalu “AFI Fest“ (American Film Institute), a trenutno je jedina žena režiser koja radi na predstojećoj horor antologiji pod nazivom “Holidays“ uz preostale režisere, među kojima je i Kevin Smit.
Produkciju za film “Buster’s Mal Heart“ će raditi kompanije Gamechanger, Snowfort Pictures i Everything Is Everything.

%d bloggers like this: