Priprema se “The Simpsons Movie 2”

Porodica Simpson ponovo dolazi na velike ekrane. Jedna od najdugovečnijih TV animiranih serija 2007. godine dobila je svoju dugometražnu filmsku verziju. “The Simpsons Movie” imao je odlične kritike, pa je, s obzirom na današnji metod rada u filmskoj industriji, gde se dobar film odmah pretvara u brzi nastavak, čak malo i čudno što se za sledeći projekat čekalo tačno deset godina.
Sa druge strane, ovo je, možda, dobra odluka producenata serijala “The Simpsons”.
Najčuvenija žuta porodica dobila je zeleno svetlo za nastavak velike filmske avanture, ali je projekat još uvek u ranoj fazi razvoja. Da budemo precizniji, na samom je početku.
Reditelj Dejvid Silverman izjavio je za EW: “Voleo bih da se dogodi još jedan film, ipak još uvek smo daleko od realizacije. Za sada razgovaramo o nastavku, razmišljamo, ali se ništa konkretno ne dešava”.
Međutim, gde ima dima ima i vatre. Glavni problem za ekipu je raditi i film i seriju istovremeno, jer serija ne sme da trpi zbog pravljenja filma.
S obzirom na udarnički rad koji su imali zbog paralelnog rada na dve strane, tokom pravljenja filma 2007. godine, svesni su šta ih očekuje u budućnosti.
Jedno je sigurno. “The Simpsons Movie 2” imaće veliku publiku, s obzirom na popularnost TV serije.
Treba imati samo malo strpljenja i sačekati nove avanture disfunkcionalne porodice iz Springfilda.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: