Priprema se finalna sezona serije “House Of Cards”, ali bez Kevina Spejsija

Kao što smo i ranije objavili, mogućnost da se Kevin Spejsi pojavi u seriji “House of Cards” potpuno je nepostojeća, nakon brojnih optužbi za seksualno uznemiravanje od strane kolega glumaca i ostalih.

Zvog ovakvog ponašanja karijera poznatog oskarovca gotovo je zaustavljena, a što se tiče veoma popularne serije koja je trebalo da dobije šestu sezonu, čelni ljudi Netflixa već ranije su izjavili: “Netflix neće biti uključen u dalju produkciju serije ‘House of Cards’ koja uključuje Kevina Spejsija. Nastavićemo da radimo sa kompanijom Media Rights Capital tokom ovog haotičnog perioda kako bi procenili mogućnost daljeg napretka serije. Takođe, odlučili smo da nećemo prikazati film ‘Gore’, koji je u fazi postprodukcije, sa Kevinom Spejsijem u glavnoj ulozi i ulozi producenta”.

Sada nam dolaze informacije da će se šesta sezona, koja će biti i finalna, snimati bez Spejsija.

Pažnja će potpuno biti posvećena supruzi predsednika, Kler Andervud, koju tuimači Robin Rajt, dok je, za sada, nejasna sudbina Frenka Andervuda, bivšeg predsednika Amerike, kojeg je igrao Spejsi.

Još uvek se ne zna kada će početi produkcija, jer prvo treba da se napravi novi scenario, bez Kevina Spejsija, a koji će zadržati dosadašnji kvalitet.

Bićemo u toku.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: