Premijera filma “Fantastične zveri i gde ih naći” 3D u bioskopu Cineplexx Niš

Izvor: Cineplexx


Slavna književnica Dž.K. Rouling pripremila je novu poslasticu za sve ljubitelje sveta čarobnjaka. “Fantastične zveri i gde ih naći” 3D stižu premijerno u bioskop Cineplexx Niš, u sredu, 16. novembra, sa početkom u 20 časova.

Ulaznice za premijeru filma već se nalaze u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Niš, a svaki gledalac uz kartu za film na poklon dobija PANINI album za sličice “Fantastične zveri i gde ih naći“.

Film se nalazi u distribuciji Blitz Film & Video distributerske kuće, a nastao je prema poslednjem delu poznate britanske književnice Dž.K. Rouling, autorke serijala o čarobnjaku Hariju Poteru. U glavnoj ulozi gledaćemo Edija Redmejna koji glumi čarobnjaka Njuta Skamandera.

Radnja se događa 70 godina pre nego što je saga o Hariju Poteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Hari čitao prije odlaska u Hogvorts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka. Skoro u svakom čarobnjačkom domu u zemlji, stisnut između debelih tomova magijskih priručnika, nalazi se i primerak “Fantastičnih zveri i gde ih naći”, u kome svako može da sazna gde žive petonošci, šta jedu jastučarke i zašto nije dobro ostavljati mleko za Knarlove. Fenomenalnu glumačku ekipu pored Edija Redmejna, čine i Ezra Miler, Kolin Farel, Ron Perlman i drugi.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: