Pozdrav od ekipe “Mission: Impossible 6”

Grad svetlosti postao je domaćin velike filmske ekipe koja će nam doneti najnoviji nastavak “Mission Impossible” franšize u bioskope naredne godine.

“Mission: Impossible 6” nam, pored stare ekipe koja uključuje Toma Kruza, Sajmona Pega, Rebeku Ferguson, Vanesu Kirbi, Šona Harisa i Aleka Boldvina, predstavlja i ‘novajliju’, Henrija Kevila.

Posle nedelju dana produkcije filma u Parizu, dolazi nam i prva fotografija sa seta. U pauzi noćnog snimanja, reditelj Kristofer Mekveri, Tom Kruz i Henri Kevil napravili su ovu sliku pozdravivši fanove i podsetivši ih da računaju na najviše akcije do sada, u novom nastavku jednog od najuspešnijih filmskih serijala.

Nakon Pariza ekipa se seli u London i u Novi Zeland, a najavljuje se i najspektakularnija scena koja će zaseniti sve dosadašnje Kruzove vratolomije, a koju on priprema već godinu i po dana. Da se podsetimo, Kruz je imao prilično opasne scene, viseći sa najviše zgrade na svetu, Burdž Kalife, držeći dah 6 minuta pod vodom tokom snimanja jedne scene ili viseći sa strane aviona A400M koji poleće sa piste.

Ostvarenje “Mission: Impossible 6” u bioskopima treba da se pojavi 27. jula 2018. godine.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: