Potvrđeno, priprema se “Man of Steel 2”

Menadžer britanskog glumca Henrija Kevila, koji u najnovijoj Warner Bros/DC Entertainment franšizi igra Supermena, potvrdio je da će njegov klijent igrati u nastavku filma o čoveku od čelika.

Kada je studio, 2013. godine, završio film, bili su ubeđeni da će se nastavak odmah snimati, ali reakcije kritike nisu baš bile onakve kakve su čelnici očekivali, pa je snimanje drugog dela malo odloženo.

Pažnja je preusmerena na ostvarenje “Batman V Superman: Dawn of Justice” i izgleda da je to bio pravi potez, jer nakon ovog filma i ostvarenja “Justice League” koje sledi, i Betmen i Supermen dobijaju samostalne projekte, publika se upoznala sa novim likovima iz DC Univerzuma, Akvamenom, Flešom, Čudesnom ženom, Kiborgom i svi su na dobitku.

“Henri ima veliki apetit. Nalazimo se u periodu od pet meseci u kojima on postavlja novu strategiju, pribavlja autorska dela za svoju kompaniju ‘Promethean’, snima ‘Justice League’, priprema se za samostalni ‘Superman’ projekat… počinje da širi taj svet. Za godinu-dve, biće globalna sila”, rekao je Deni Garsija, Kevilov menadžer i time potvrdio snimanje nastavka filma “Man of Steel”.

Isti taj čovek, iako je tek od nedavno Kevilov menadžer, već godinama veoma uspešno vodi karijeru Dvejna “Stene” Džonsona, a najnoviji dokaz je i to što je Džonson proglašen za najplaćenijeg glumca na svetu u 2016. godini.

Nemojmo zaboraviti da Henri Kevil nije samo “ozbiljan” lik u filmovima. Ostvarenje “The Man From U.N.C.L.E.” veoma se dopalo svetskoj publici i to baš zbog opuštene atmosphere i sjajne ekipe koja ga je činila.

I dok publika u bioskopima trenutno gleda “Suicide Squad”, Warner Bros. i DC Entertainment pripremaju nam u narednom period dosta projekata vezanih za omiljene superheroje.

“Wonder Woman” nam stiže 2. juna 2017. Nakon nje, iste godine upoznajemo se sa proširenom ekipom junaka u ostvarenju “Justice League” (17. novembar 2017.) a na leto 2018. godine, tačnije, 27. jula 2018. “Aquaman” priča svoju priču.

Za sada neimenovani film stiže 5. oktobra 2018. da bi potom imali prilike da se upoznamo sa likom koga će tumačiti Dvejn Džonson u istoimenom ostvarenju “Shazam”, 5. aprila 2019. godine.

” Justice League 2″ dolazi 14. juna 2019. godine, još jedan neimenovani projekat 1. novembra 2019. zatim “Cyborg” 3. aprila 2020. i “Green Lantern Corps” 24. jula 2020.

“The Flash”, samostalni “Batman” projekat i “Man of Steel 2” trenutno nemaju premijerne datume.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: