Potpuno novi “Harley Quinn” projekat u toku

I dok ljubitelji filma pogađaju na kom to Harli Kvin filmu trenutno radi Margo Robi, interesantna stvar je da je odgovor: ni na jednom od pretpostavljenih i do sada poznatih.

Do skoro smo imali prilike da slušamo o nastavku filma “Suicide Squad”, samostalnom filmu o Harli Kvin i Džokeru i o ostvarenju “Gotham City Sirens” u kojem bi bile prikazane poznate Betmen heroine, Harli Kvin, Orovna Ajvi i Žena Mačka.

Međutim, ovih dana ispostavilo se da ni jedan od ta tri filma trenutno nije u produkciji i da Margo Robi, zajedno sa kompanijom Warner Bros. radi na nekom sasvim novom ostvarenju koje predstavlja Harli Kvin i njene avanture.

“Mnogo toga se trenutno dešava. Iskreno, ne znam da li iko zna šta će se sledeće desiti, ali mislim da su svi zainteresovani da dovedu Harli Kvin na veliko platno tako da mnogo ljudi radi na različitim verzijama onoga što bi moglo da se dogodi”, rekla je poznata glumica.

Jedan od likova koji je najviše intrigirao i oduševio publiku, u ostvarenju “Suicide Squad” bio je upravo lik kojeg je prikazala Margo Robi, tako da je Harli Kvin sebi osigurala barem nekoliko ostvarenja u kojima ćemo imati prilike da je vidimo.

Pored tri najavljena (“Suicide Squad 2”, “Gotham City Sirens” i neimenovani Harli Kvin/Džoker film) izgleda da će nestabilna i nepredvidljiva heroina biti prikazana publicu u još kojem naslovu.

Kojem, za sada niko ne zna, ali sigurni smo da ćemo sačekati i tu informaciju.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: