Porodični dan uz Moj mali poni animiranu avanturu

Izvor: Cineplexx


Porodični dan u bioskopima Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku zakazan je za nedelju 15. oktobar od 12 do 17 časova. Sve mališane obradovaćemo Frikom sladoledom Sneško, a najsrećnije Frikom i Dexi Co poklon iznenađenjima kao i mnoštvom kreativnih radionica inspirisanih beskrajno simpatičnom šestorkom iz animirane avanture „Moj mali poni”. Ne propustite priliku da zaplovite u svet magije i prijateljstva i doživite filmsku čaroliju sa poznatim ponijima.

 

Svi posetioci će tokom događaja moći da uživaju u ukusu potpuno novog Frikomovog sladoleda Sneško, dok ih uz svaku kupljenu ulaznicu očekuju sjajni pokloni – „Mali politikin zabavnik” ili „Hajmo drugari”, DVD crtana izdanja i albumi Barbi, Jugi O i Kalimero.

Sinhronizovana avantura „Moj mali Poni“ nam donosi dobro poznatu šestorku u najspektakularnijoj avanturi do sada! Budućnost Ekvestrije je u opasnosti kada Storm King napadne Kanterlot s planom da ponijima ukrade čaroliju. U nikad pre viđenoj avanturi, poniji kreću na nezaboravan put izvan Ekvestrije, preko čarobnih planina i podmorskih svetova, na kojem će upoznati nove prijatelje i sa njima pokušati da spasu svoj dom. Glavnim junacima filma glasove su pozajmili Marijana Aranđelović, Jelena Jovičić, Aleksandra Širkić, Marko Marković, Boris Milivojević, Boda Ninković, i vokal Sara Jovanović (Sara Jo).

Na programu tog dana, biće i ostali animirani filmovi „Tvrd orah 2“ , „Mali Bigfoot“ i „Grozan ja 3“ sinhronizovani na srpski jezik, kao i „Lego Ninjago“ film, koji je osvojio srca mališana.

Najbolja mesta za druženje i maštanje vas čekaju, obezbedite karte na vreme i uživajte u još jednom Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza i bioskopu Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: