Porodični dan uz animiranu avanturu Grozan ja 3

Još jedno druženje za sve mališane uz fantastičnu filmsku avanturu „Grozan ja 3” zakazano je za subotu i nedelju 1. i 2. jul od 12 do 17 časova u bioskopima Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku i Cineplexx Kragujevac Plaza. Cineplexx Porodični dan uz najaktuelnije filmove i odličnu zabavu očekuje sve mališane.

Illumination, koji je publici doneo „Grozan ja“ i najveće animirane hitove 2013. i 2015, „Grozan ja 2“ i „Malce“, nastavlja avanture Grua, Lusi, njihovih predivnih ćerkica – Margo, Edit i Agnes – i Malaca u filmu „Grozan ja 3“.

Nakon što je otpušten iz Lige protiv zlikovaca, zbog neuspeha da uhvati poslednjeg lošeg momka koji je pripretio celom čovečanstvu, Gru ulazi u veliku krizu identiteta. Ali kada se misteriozni stranac pojavi kako bi obavestio Grua da ima davno izgubljenog brata blizanca – koji očajnički želi da krene stopama svog brata Grua – nekadašnji super negativac će ponovo otkriti kako je dobro biti loš.

Nebojša Dugalić (Stiv Karel) ne samo da nam ponovo na fantastičan način dočarava Grua, ovaj put ga zatičemo i u drugoj ulozi – Drua, Gruovog davno izgubljenog brata blizanca. Mina Lazarević (Kristen Vig) vraća nam se kao super špijun Lusi, dok je u ulozi novog glavnog negativca Baltazara Breta, bivše zvezde programa za decu, koji je postao opsednut zlim TV likom koga je igrao 80-ih, Žika Milenković (Trej Parker). Gruov najimpresivniji protivnik do sada, Bret je odlučan da pokori Holivud…i svakoga ko mu se nađe na putu. Režiju sinhronizacije na srpski jezik potpisuje Nikola Bulatović.

Sve mališane očekuje puno druženja i specijalnog programa uz kreativne radionice u bioskopu, koje će upotpuniti doživljaj prave filmske zabave. Uz kupljenu ulaznicu, deca će na poklon dobiti časopis „Mali Politikin zabavnik“ i DVD izdanje „Moj mali poni“ ili „Tom i čarobno drvo“ . Ali to nije sve! Ovog puta nam se na druženju u okviru Porodičnog dana priključuje i časopis „Hajmo drugari”, a najsrećnije gledaoce filma „Grozan ja 3” McDonalds će nagraditi vaučerom za besplatni Happy meal sa glavnim junacima iz filma.

Na programu za vikend, biće i fantastični nastavak aminiranog filma „Automobili 3“, sinhronizovan na srpski jezik.

Dođite da se družimo na još jednom u nizu Porodičnom danu. Požurite i obezbedite najbolja mesta na vreme, jer su i količine nagrada ograničene.

 

Ostavite komentar

%d bloggers like this: