Porodični dan i vikend uz najnoviju avanturu “Pčelica Maja 2: Medene igre”

Izvor: Cineplexx


Najpoznatija vrednica na čitavom svetu, vraća se na veliko platno bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš u najnovijoj sinhronizovanoj avanturi pod nazivom „Medene igre“! Za naše najmlađe posetioce pripremili smo mnogo zabave, poklona i kreativnih radionica inspirisanih neodoljivom pametnicom, Pčelicom Majom na Porodičnom danu u subotu, 3. marta od 12 do 17 časova u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, a tokom dva dana na Porodičnom vikendu u subotu 3. marta i nedelju 4. marta od 12 do 17 časova u bioskpu Cineplexx Niš! Ne propustite najnoviju pustolovinu Maje i njenih drugara! Pčelica Maja se pojavila pre više od stotinu godina i ubrzo postala jedna od najčitanijih knjiga tog vremena, omiljena i kod odraslih i kod dece.
Nakon prvog filma koji je oduševio publiku svih generacija, stiže nam nastavak medene priče. Majina košnica je i ovog puta prepuna uzbuđenja. Leto se završilo i stigao je predstavnik iz Buzztropolisa sa važnom porukom za kraljicu. Hoće li njenu košnicu konačno pozvati na Medene igre?
Sve mališane u subotu uz kupljenu ulaznicu očekuje na poklon časopis „Mali politikin zabavnik” ili „Hajmo drugari”!, kao i pregršt dobre zabave na kreativnim radionicama inspirisanim Pčelicom Majom i njenim drugarima. Na programu tog dana, pored filma „Pčelica Maja 2: Medine igre” biće i ostali aktuelni animirani filmovi sinhronizovani na srpski jezik. Čekamo vas u vašem omiljenom bioskopima Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš!
U sinhronizaciji ove neodoljive animirane avanture, učestvovali su naši poznati glumci Mina Lazarević, Jelena Jovičić, Peđa Damjanović, Nikola Vujović, Vladislava Vaca Đorđević, Dimitrije Stojanović i mnogi drugi.

Karte za Cineplexx Porodični dan biće u prodaji od srede, za više informacija posetite www.cineplexx.rs.

 

Ostavite komentar

%d bloggers like this: